• Maatwerk
  • Altijd de juiste oplossing
  • Persoonlijk contact
  • Meer dan 20 jaar ervaring

Over ons

Waarom onze klanten graag met ons samenwerken

Dahlair staat garant voor:

DahlairAl onze monteurs zijn STEK/F-Gassen, SGS Intron en VCA gecertificeerd.
DahlairEen reële kostenbegroting presenteren zonder bijkomende kosten.
DahlairCorrecte installatie volgens de hoogste installatie normen.
DahlairTot 5 jaar garantie op nieuw geïnstalleerde apparatuur.
DahlairHet gebruik van producten met de hoogste kwaliteit- en energienormen.
DahlairBij storingen staan wij 24 uur per dag voor u klaar.

Alles in één hand

Van ontwerp tot onderhoud en service; dat is wel zo vertrouwd. Een team gespecialiseerde technische adviseurs staan vrijblijvend klaar om u ter plaatse te adviseren over de installatie van het airco systeem dat voor u het beste en meest rendabel is.

Meer informatie

Specialist in airconditioning & klimaattechniek

Dahlair is opgericht in 2008 en sindsdien uitgegroeid tot een compleet installateur op het gebied van klimaatbeheersing in Oosterhout en omstreken. Wij onderscheiden ons in de markt door middel van het adviseren, ontwerpen en installeren van hoogwaardige klimaattechniek voor zowel utiliteit als particulier.

Een beter milieu gaat ook Dahlair aan het hart en daaraan dragen wij graag ons steentje bij. Onze installaties zijn milieuvriendelijk en energiezuinig. Tevens zijn wij official Panasonic dealer voor de Nederlandse markt.

Kennis

We leggen de lat hoog en moeten van onszelf altijd op de hoogte te zijn van de laatste trends, ontwikkelingen en mogelijkheden. Hierdoor kunnen we onze klanten nog beter helpen.

Prijs/kwaliteit

Onze tarieven worden zorgvuldig afgesteld om de kwaliteit en continuïteit van onze diensten te garanderen. Wij willen niet de goedkoopste diensten aanbieden, wel de beste prijs/kwaliteit verhouding.

Maatwerk

Iedere situatie is anders. Wij stellen ons flexibel op om u diensten en ondersteuning te leveren die aansluiten bij uw behoefte.