• Maatwerk
  • Altijd de juiste oplossing
  • Persoonlijk contact
  • Meer dan 20 jaar ervaring

Service & Onderhoud

Service of onderhoud nodig?

Onderhoud

Zoals vele installaties hebben ook airconditioning installaties regelmatig onderhoud nodig. Het reinigen van de filters kunt u (meestal) regelmatig zelf uitvoeren. Hierover geeft de monteur u uitleg bij installatie en inbedrijfstelling. Het overige onderhoud kunnen wij voor u verzorgen door het aangaan van een onderhoudscontract.

Bij installaties met een koudemiddel inhoud van meer dan 3 kg is het wettelijk verplicht om ten minste 1 keer per jaar onderhoud uit te laten voeren door een STEK erkend bedrijf.

Wilt u een vrijblijvende prijsopgave voor een airco-onderhoud van uw installatie? Neem dan even telefonisch contact met ons op: 0162-453575. We nemen dan vrijblijvend het airco systeem van uw woning of bedrijfspand op en maken een offerte voor het onderhoud.

Voordelen onderhoud

Wat zijn de concrete voordelen van het regelmatig onderhouden van uw airconditioning systeem?

  • Functioneren: onderhoud zorgt voor een optimale functionering. Wordt dit niet gedaan dan kunnen er onnodige complicaties optreden, door goed onderhoud kunnen reparaties dus voorkomen worden.
  • Levensduur: goed onderhoud heeft een positieve uitwerking op de levensduur van uw airco. Dit resulteert uiteindelijk in een kostenbesparing.
  • Gezondheid: als uw systeem slecht onderhouden wordt dan is er een aanzienlijk groter risico dat er schimmels en bacteriën in de desbetreffende ruimte worden geblazen. Uiteraard is dit niet bevorderlijk voor de gezondheid.
  • Energieverbruik: dit hangt samen met het functioneren van uw airco. Als deze qua functioneren niet belemmerd wordt gebruikt het systeem een minimale hoeveelheid aan energie. Dit heeft een kostenbesparing als gevolg.

 

Service

Dahlair installeert en monteert zorgvuldig alle airconditioners. Mocht er onverhoopt toch een storing optreden, staat onze serviceafdeling voor u klaar. Onze serviceafdeling is 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar voor klanten met een onderhoudscontract om het probleem snel en vakkundig te verhelpen.  Voor het melden van storingen kunt u contact opnemen met onze servicedienst onder het nummer 0162-453575.

Download Dahlair - Algemene voorwaarden (84,2 KB)