• Maatwerk
  • Altijd de juiste oplossing
  • Persoonlijk contact
  • Meer dan 20 jaar ervaring

Warmepompen

Energie uit de natuurlijke omgeving

Offerte aanvragen
Warmtepompen zijn duurzame energiesystemen die energie uit de natuurlijke omgeving halen en omzetten in bruikbare warmte. Warmtepompen zijn hét alternatief voor jouw cv-ketel.
Een warmtepomp werkt als een omgekeerde koelkast.

Een koelkast onttrekt warmte aan wat er in de koelkast staat en geeft die via een circulerende vloeistof af naar buiten, een waterpomp onttrekt warmte aan iets buiten en geeft die af naar binnen.
Een warmtepompsysteem is duurzaam: het rendement voor verwarming is 140 tot 200 procent. De bron van warmte is bovendien onbeperkt en kosteloos beschikbaar: grond- en oppervlaktewater, buitenlucht en ventilatielucht.


Download PDF
Bekijk hier de ALL IN ONE

Perfect voor kleinere ruimtes en is eenvoudig te installeren. Ook geschikt om te combineren met een vloerverwarming. 
Bekijk hier de Bi-Bloc

Een flexibele warmtepomp voor elke situatie. De Bi-Bloc kan geinstalleerd worden waar de CV-ketel staat en er hoeft geen extra boiler geplaatst worden.
Bekijk hier de Mono Bloc

De Mono Bloc is geschikt voor nieuwbouw woningen of renovaties. Het heeft een eenvoudige installatie en weinig onderhoudskosten.
Bekijk hier de warmtepompboilers

Een warmtepompboiler is energiebesparend en een goede keuze voor water voor je sanitair. Het haalt warmte uit de lucht, waardoor het water wordt opgewarmd. En indien gewenst, kan de warmtepompboiler ook voor koele lucht zorgen.

 
Bekijk hier de accessoires

Accesoires voor een warmtepompboiler, Bi-Bloc, Mono Bloc of voor een ALL IN ONE nodig?
Bekijk ze hier.
Offerte aanvragen voor warmtepompen