• Maatwerk
  • Altijd de juiste oplossing
  • Persoonlijk contact
  • Meer dan 20 jaar ervaring

Airco bedrijf

Airco bedrijf
Bent u op zoek naar een goede airco via een airco bedrijf? Dan bent u bij Dahlair aan het juiste adres! Airco's worden steeds populairder en dat is niet zo vreemd. Een airconditioning kan een ruimte namelijk koelen, verwarmen en ontvochtigen. Nederland krijgt steeds extremere weersomstandigheden. Het wordt in de zomer steeds warmer en daarom kan een airconditioning erg fijn zijn. Op deze pagina zullen we meer vertellen over de voordelen van een airconditioning en waarom u een airconditioning moet laten plaatsen door Dahlair als airco bedrijf.

Wat zijn de voordelen van een airco bedrijf?

Een airco is een goede investering voor de toekomst en daarom is het handig om een airco bedrijf zoals Dahlair in te schakelen als u op zoek bent naar een airco. Wanneer u een goede airco bedrijf inhuurt, zullen de kosten niet zo hoog zijn als u denkt. Een aantal jaren terug was het erg prijzig om een airco aan te schaffen, maar tegenwoordig is dit allang niet meer zo. Ondanks de lagere prijzen, zijn de airco's wel van goede kwaliteit. Dit is het eerste voordeel van een airconditioning via een airco bedrijf.

Het tweede voordeel van een airconditioning is dat het stroomverbruik omlaag gaat. Doordat de airco's van tegenwoordig erg goed ontwikkeld zijn, hebben ze vrijwel allemaal een acceptabel energieverbruik en hoeft u dus niet meer bang te zijn dat uw airco te veel stroom verbruikt. Een goede airconditioning heeft een zuinig energielabel en daarvan zijn de elektriciteitskosten minimaal.


Airco bedrijf


Toch is een van de grootste voordelen van een airco de verkoeling. Dit is vaak de belangrijkste reden waarom men een airco aanschaft. Het is namelijk geweldig om een koele slaapkamer te hebben op warme zomerdagen. Een airconditioning kan niet alleen zorgen voor verkoeling, maar ook voor meer warmte. Hierdoor kunt u de airco ook in de winter gebruiken.

Naast deze voordelen, zorgt een airco ook voor schone lucht in huis. De lucht die binnenkomt wordt gefilterd en daardoor worden alle slechte stoffen niet in het huis geblazen. Het is ook mogelijk om een ruimte gericht te verwarmen. Hierdoor wordt er geen ruimte onnodig verwarmd en daardoor kunt u weer besparen op stookkosten. Ten slotte zorgt een airconditioning ervoor dat werken en wonen een stuk aangenamer wordt en dat is natuurlijk waar het om gaat. Wanneer de airco goed onderhouden wordt, zal er jaren gebruik van gemaakt kunnen worden.

Dit zijn wat ons betreft de belangrijkste voordelen van een airconditioning. Zoals u kan zien, is er dus vrijwel geen reden om er geen aan te schaffen. Wilt u graag een airco laten plaatsen? Neem direct contact met ons op.


Onderhoudt een airco bedrijf mijn airconditioning ook?

Zoals eerder aangegeven is het erg belangrijk om uw airco goed te onderhouden, want op deze manier zal u er langer plezier van hebben. Het reinigen van de filters kunt u meestal zelf uitvoeren. Hierover geeft de monteur u uitleg bij installatie en inbedrijfstelling. Het overige onderhoud kunnen wij voor u verzorgen door het aangaan van een onderhoudscontract.

Bij installaties met een koudemiddelinhoud van meer dan 3 kg is het wettelijk verplicht om ten minste 1 keer per jaar onderhoud uit te laten voeren door een STEK erkend airco bedrijf.

Wanneer een airco goed onderhouden wordt, zal die uiteraard beter blijven functioneren. Wanneer dit niet gedaan wordt, zullen er complicaties optreden. U kunt door onderhoud dus dure reparaties voorkomen. Ook zal de levensduur door onderhoud verlengt worden. Daarnaast is onderhoud belangrijk om schimmels en bacteriën te voorkomen. Deze zullen dan vervolgens ook niet in de ruimte geblazen worden en dat is beter voor de gezondheid.

Airconditioning aanschaffen bij Dahlair

Dahlair is opgericht in 2008 en uitgegroeid tot een compleet installateur van airconditioning en klimaatbeheersing. Dahlair onderscheidt zich door het geven van juist advies, goede service en milieuvriendelijke installatie. Wij vinden het belangrijk dat iedere klant tevreden is en altijd ergens terecht kan voor vragen.

Bent u benieuwd naar wat er allemaal mogelijk is of wilt u meer informatie? Bekijk onze website of neem contact met ons op!
Offerte aanvragen voor uw woning of kantoor