• Maatwerk
  • Altijd de juiste oplossing
  • Persoonlijk contact
  • Meer dan 20 jaar ervaring

Airco Breda

airco Breda
Bent u op zoek naar een airco Breda en omgeving? Dahlair helpt u graag verder met kwalitatieve airconditionings voor particulieren en bedrijven. Met meer dan 20 jaar ervaring kan Dahlair u adviseren over de juiste airconditioning in uw woning of kantoor. Daarnaast is Dahlair een officiële importeur, distributeur en dealer van Panasonic airco's in Breda. Waarom is een airco Breda en omgeving een ideale oplossing voor een uitstekende klimaat en hoe kan Dahlair u helpen?

Een airco Breda


Wat is een airconditioning?

Een airconditioning kan een ruimte verwarmen of verkoelen. Het zorgt voor een goede luchtvochtigheid en filtert de lucht. Dit zorgt voor een optimale binnenklimaat. De nieuwste airconditionings zijn zuinig, waardoor het een ideaal alternatief is voor een Cv-installatie. Een airco Breda kan gebruikt worden voor verschillende ruimtes, zoals een slaapkamer, woonkamer, winkel, kantoorpand of een groot ziekenhuis. Dahlair is de expert op het gebied van klimaatbeheersing en kan voor elke ruimte een oplossing op maat bieden.

Hoe werkt een airconditioning?

Een airconditioning bestaat uit twee delen: een binnendeel en een buitendeel. Het binnendeel haalt de warmte uit de lucht en verplaatst deze lucht naar het buitendeel. Het buitendeel geeft de warmte af aan de buitenlucht. Indien u graag een ruimte wilt koelen, werkt dit precies andersom.


Is uw huis geschikt voor een airco?

Vanwege de strengere geluidseisen die vanaf 1 april 2021 van kracht zijn gegaan, is niet ieder huis meer geschikt voor een airco.  De buitenunit mag niet meer dan 45dB aan geluid veroorzaken bij de woning van de buren, 's nachts is dit niet meer dan 40dB. Dit houdt in dat er voldoende afstand moet zijn met de buren om een airco te kunnen plaatsen. Dit betekent dat het helaas niet meer mogelijk is om een airco in een appartement te plaatsen.


Welke airconditioning past bij uw doeleinden?

Het is logisch dat u graag een airco Breda wilt, maar welke airconditioning past bij uw doeleinden? Dit hangt volledig af van een aantal verschillende factoren, zoals:
  • Hoeveel ruimtes wilt u verkoelen of verwarmen?
  • Welke eisen stelt u zelf aan een airconditioning?

Voor elke wens past een airconditioning. Zo is er onder andere een split airco of een multi airco. Dahlair adviseert u graag wat bij uw doeleinden past en monteert het aircosysteem voor u.Airco Breda
Wat zijn de voordelen van een Airco Breda?

Er zijn een aantal voordelen van een Airco Breda. Ten eerste zorgt het er natuurlijk voor dat uw huis verkoeld wordt op warme dagen. Dit is vaak de belangrijkste reden waarom men een airco aanschaft. Het is ook mogelijk dat een airco warmte geeft in de winter. Wat ook een groot voordeel is van een airco, is dat het zorgt voor schone lucht in uw huis. Dit komt omdat de lucht die de airco geeft direct gefilterd wordt.

Daarnaast is het mogelijk om gericht te verwarmen, waardoor u kan besparen op stookkosten. Ook kan een airco ervoor zorgen dat het wonen en slapen in huis of werken op kantoor een stuk aangenamer wordt. Tijdens de warme zomerdagen is dit wel zo fijn. Ten slotte kan een airco (wanneer je hem goed onderhoudt) jarenlang mee en heb je er dus een lange tijd plezier van.

Dit zijn wat ons betreft de grootste voordelen van een airco Breda. Genoeg redenen dus om er één aan te schaffen voor in je huis of op kantoor, want daarnaast zijn de aanschafkosten al lang niet meer zo hoog als enkele jaren geleden!


Dahlair, uw partner voor airco Breda

Dahlair weet als geen ander dat een prettig binnenklimaat van grote invloed is op het gevoel van comfort binnen een huis of bedrijf. Dat is de reden dat wij ons zowel in de zakelijke als particuliere markt specialiseren. Wij raden bedrijven aan om de luchtbehandeling door een professional uit te laten voeren, vanwege het strenge Bouwbesluit van de Arbowet.

Dahlair is opgericht in 2008 en uitgegroeid tot een volledige installateur op het gebied van klimaatbeheersing in Breda, Oosterhout en omstreken. Wij onderscheiden ons door onze klanten te adviseren in hoogwaardige klimaattechniek, voor zowel zakelijk als particulier. Daarnaast installeren wij ook direct uw nieuwe airconditioning of klimaattechniek. Iedere klant is anders, daarom maken wij voor iedere klant een passende oplossing die aansluit bij uw behoefte.

 

Airconditioning onderhouden

Om ervoor te zorgen dat je zo lang mogelijk gebruik kan maken van een airconditioning, is het belangrijk dat je hem goed onderhoudt. Het is bijvoorbeeld van belang dat je de filters twee keer per jaar schoonmaakt. Wanneer de filters erg vies zijn, kan je ze het beste afspoelen met lauwwarm water. Daarnaast moet je de binnen en buiten unit regelmatig schoonmaken met een droge doek. Ten slotte is het belangrijk om het koelmiddel bij te laten vullen door een vakman als dit nodig is. Wanneer je deze stappen regelmatig uitvoert, zal de airconditioning langer meegaan en heb je er dus meer plezier van.

Bij Dahlair staat service en kwaliteit centraal. Daarom is nazorg en onderhoud een deel van ons dienstenpakket en stellen wij een onderhoudscontract op. Uit ervaring weten wij namelijk dat jaarlijks airco onderhoud de levensduur van uw airco met vijf jaar verlengd.


Official Panasonic Dealer

Dahlair is een officiële Panasonic dealer voor de Nederlandse markt. Bij ons kunt u terecht voor installatie, advies en ondersteuning van installatie van de klimaatsystemen van Panasonic. Panasonic is een bekend merk op het gebied van airconditioningsystemen met hoogwaardige producten.

Bent u op zoek naar een gecertificeerd bedrijf dat zich specialiseert in binnenklimaatsystemen? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan voor uw woning of bedrijfspand! Neem contact met ons op door het offerteformulier in te vullen of bel ons op 06 11880280. Ook voor een reparatie, storing of onderhoud kunt u bij ons terecht.
Offerte aanvragen voor uw woning of kantoor