• Maatwerk
  • Altijd de juiste oplossing
  • Persoonlijk contact
  • Meer dan 20 jaar ervaring

Een airco installateur Oosterhout

Op zoek naar een airco installateur in Oosterhout en omgeving? Dan is aircobedrijf Dahlair de oplossing voor jou! Het installeren en onderhouden van de airco op een professionele manier en altijd de beste service.

airco installateur oosterhout

Airco laten plaatsen door een airco installateur Oosterhout

Ben je het zat om in de hitte te werken of is het thuis verschrikkelijk warm waardoor je niet meer lekker kunt relaxen? Laat dan een airco plaatsen door de airco installateur van Oosterhout, Dahlair. Zorg weer voor een aangenaam temperatuur in het huis of op het werk! 

Alle airco’s worden zorgvuldig geïnstalleerd en gemonteerd. Je hebt verschillende soorten airco's voor zakelijk gebruik, groot kantoor en voor een woning. Ook zijn er warmtepompen die geïnstalleerd kunnen worden door Dahlair.
 

Voorbeelden van modellen van airco’s:

  •       Wandmodel – hoog op de wand geplaatst
  •       Plafondmodel – wordt tegen het plafond geplaats
  •       Kanaalmodel – Wordt boven het ventilerende plafond geplaatst
  •       Vloermodel – in de hoek geplaatst
  •       Cassettemodel – in het plafond geplaatst

Dit zijn de meest voorkomende modellen die geïnstalleerd worden. Heb je een specifieke wens of is er maatwerk nodig, dan kan dit altijd samen besproken worden.


Voordelen van een airco installateur Oosterhout

Een airco brengt een aantal voordelen met zich mee. Ten eerste zorgt een airconditioning voor verkoeling op warme dagen. Dit is de belangrijkste reden waarom mensen een airco installateur Oosterhout aanschaffen. Naast dat de airconditioning verkoeling geeft, kan die ook warmte geven op koudere dagen. Hierdoor kan je hem het gehele jaar gebruiken. Wat ook een voordeel is van een airconditioning, is dat het zorgt voor schone lucht in huis. Dit komt doordat de lucht gefilterd wordt voordat het in de ruimte geblazen wordt. Daarnaast kan je met een airco gericht ruimtes verwarmen, zodat je kan besparen op stookkosten. Ten slotte kan je jaren gebruik maken van een airco als je het goed onderhoudt. Hierdoor heb je er lange tijd plezier van.

Dit zijn de grootste voordelen van een Airco. Zoals je ziet is er geen reden meer om te twijfelen!

Airconditioning onderhouden

Wanneer je een airconditioning aanschaft, is het belangrijk om deze goed te onderhouden. Hierdoor zal je er het langste plezier van hebben. Er zijn een aantal dingen die je moet doen om ervoor te zorgen dat de airco goed blijft werken. Ten eerste is het belangrijk om de filters 2 keer per jaar schoon te maken. Hierdoor weet je ook zeker dat er geen vervuilde stoffen uit de airco worden geblazen. Wanneer de filters erg vies zijn, kan je ze het beste afspoelen met lauwwarm water. Daarnaast moet je de binnen en buiten unit regelmatig schoonmaken met een droge doek. Ten slotte is het belangrijk om het koelmiddel bij te laten vullen door een vakman als dit nodig is.

Wanneer je dit allemaal doet, zal je airconditioning langer meegaan en heb je er dus meer plezier van.

Welke soorten airconditioners zijn er?

Er zijn een aantal diverse airconditioners die een, twee of meerdere tegelijk kunnen verwarmen en koelen. Hieronder een korte uitleg tussen de types:

Multi-splitsysteem

Wil je veel ruimtes tegelijk verwarmen? Kies dan voor een Multi-splitsysteem. Er wordt maar 1 buitendeel geplaatst waarbij meerdere binnendelen gekoppeld kunnen worden en je kunt ze los van elkaar bedienen. 
Voordelen:
-      Eenvoudig geïnstalleerd
-      Minder onderhoud
-      Flexibel 

Split airconditioning

De split airconditioning bestaat uit twee delen, het binnen- en buitendeel. Hiermee kun je kleinere ruimtes koelen of verwarmen. Het is een ook wel een soort warmtepomp. 
Voordelen:
-      Maakt minder geluid
-      Energiezuinig
-      Filter de lucht
-      Klein van formaat 

VRF systemen

Dit is een airco voor grotere ruimtes: meer dan vijf ruimtes tegelijk die je compleet kunt koelen of verwarmen. Denk aan grote kantoorgebouwen en hotels. Het bestaat uit meerdere buitendelen en binnendelen. 
Voordelen:
-      Energiezuinig
-      Gelijktijdig koelen, verwarmen én ventileren
-      Voor kantoren en hotels
-      In aanmerking voor EIA 

Voor welke airco je ook kiest, Dahlair is de installateur voor alle soorten en maten van airco’s. 

Dahlair, de airco installateur van Oosterhout

Dahlair is een airco installateur in Oosterhout en heeft al meer dan 20 jaar ervaring in het installeren van airco’s. De airconditioners worden zowel voor particulieren als bedrijven in Oosterhout en omgeving geplaatst door gecertificeerde monteurs. Daarbij is het bedrijf een “official Panasonic dealer” voor de Nederlandse markt. 

Dahlair onderscheidt zich door middel van het adviseren, ontwerpen en installeren van hoogwaardige klimaattechniek en draagt graag een steentje bij voor een beter milieu. De installaties zijn daarom milieuvriendelijk en energiezuinig. 

Is er een storing aan de airco of heeft het onderhoud nodig, dan staat Dahlair 24 uur en 7 dagen in de week klaar om het probleem op te lossen. Dat is pas service!  

Airco laten installeren door de airco installateur Oosterhout

Wil jij dat jouw airco perfect en professioneel wordt gemonteerd met daarbij de beste service? Kies dan voor Dahlair, de airco installateur van Oosterhout en omgeving. 

Vraag gemakkelijk een offerte aan of neem direct contact op met het vriendelijk personeel van Dahlair. 
Offerte aanvragen voor uw woning of kantoor