• Maatwerk
  • Altijd de juiste oplossing
  • Persoonlijk contact
  • Meer dan 20 jaar ervaring

Airco kantoor

De meest gebruikte ruimte voor een airconditioning is een kantoor. Dat is ook niet gek, want veel mensen werken op een kantoor. Daarnaast presteren werknemers beter met een optimaal werkklimaat. Een gezonde werksituatie en een prettige temperatuur waarderen werknemers enorm. Hierdoor is het van belang om te investeren in een goed binnenklimaat door een airco voor kantoor. Kies voor een airco op kantoor van Dahlair. Dahlair is gespecialiseerd in airconditioning en klimaatbeheersing.

Een airco op kantoor

Een te koude of te warme werkruimte is onwijs vervelend voor een medewerker. Medewerkers kunnen moe en suf worden van een te warme kantoor en presteren slechter bij een te koude binnenklimaat. Hierdoor is het belangrijk dat het klimaat in een kantoorpand optimaal is. Medewerkers kunnen beter werken en zijn meer effectief aan het werk.

Een airco kantoor bij Dahlair

Dahlair is gespecialiseerd in airconditioning en klimaatbeheersing voor bedrijfspanden en kantoren. Door een airco van Dahlair aan te schaffen, kun jij de productiviteit van jouw medewerkers verhogen. Dahlair heeft verschillende producten in airco's met de hoogste kwaliteit- en energienormen. Daarnaast krijgt een organisatie altijd tot 5 jaar garantie op een nieuw geïnstalleerd apparaat.

Sinds 2008 is Dahlair uitgegroeid tot een complete installateur in klimaatbeheersing in Nederland. Door het passende advies die per klant wordt aangeboden, onderscheiden wij ons ten opzichte van de concurrent. Wij adviseren, ontwerpen en installeren de hoogwaardige airconditioners zelf op kantoor.

PACi airco kantoor

Dahlair maakt gebruik van een PACi airconditioner die in ieder kantoor geplaatst kan worden. Dahlair zorgt ervoor dat de airco's mooi worden weggewerkt in het plafond van het kantoor. Een PACi airconditioner is ook geschikt voor kleinere bedrijven. Het airco systeem bestaat uit twee airco kantoor units. De cassette unit wordt in het plafond verwerkt en de de buiten unit wordt buiten het kantoor geplaatst, zoals op het dak. Dit airco kantoor systeem maakt het mogelijk om ieder kantoor te koelen of te verwarmen. Bekijk hier voorbeelden van PACi airconditioners.

De voordelen van een PACi airconditioner zijn:
  • De airco is weggewerkt in het plafond
  • De airco heeft een verse luchtinlaat
  • Het systeem kan koelen en verwarmen
  • De airco is energiezuinig

Onderhoud airco kantoor

Zoals vele installaties hebben airconditionings ook onderhoud nodig. Het regelmatig onderhouden van een airconditioning zorgt ervoor dat de installatie optimaal blijft functioneren. Daarnaast gaat de levensduur langer mee. Uiteraard kan Dahlair ook helpen bij de onderhoud aan uw installatie.

Wilt u een vrijblijvende prijsopgave van een installatie of een onderhoud? Vraag direct een prijsopgave aan via de onderstaande link of bel direct op 0162 453 575.
Offerte aanvragen voor een kantoor