• Maatwerk
  • Altijd de juiste oplossing
  • Persoonlijk contact
  • Meer dan 20 jaar ervaring

Airco monteur

Bent u op zoek naar een airco monteur voor de installatie van uw airco of onderhoud van uw systeem? Bij Dahlair werken ervaren installateurs en kunt u terecht voor onderhoud van uw airco, verschillende soorten airco's en service tijdens storingen. In dit artikel vertellen we u de verschillende mogelijkheden bij Dahlair.

airco monteur

Airco laten monteren

Waar een airco vroeger nog een luxe was, is het tegenwoordig niet meer weg te denken. De zomers worden warmer en de winters kouder. Daarom is het comfort verhogend om een airco in uw kantoor of woning te laten monteren om de ruimte koel te houden. Bij Dahlair kunt u een airco aanschaffen en deze laten monteren. Met een airco creëert u het hele jaar door een aangename temperatuur. In de zomer houdt de airco uw ruimte koel en in de winter fungeert hij als verwarming.

Onze installateurs ontzorgen u volledig bij het monteren van een airco. Wij leggen de elektriciteit aan, zorgen dat de airco juist wordt gemonteerd en we stellen hem op de juiste manier in, zodat u de airco direct kan gebruiken. Wilt u de airco in uw woning of in uw kantoor? Dahlair is gespecialiseerd in beide!

Er zijn verschillende soorten airco's. Bij Dahlair zijn we gespecialiseerd in single split airco's en multi split airco's. Weet u niet welk airco het beste in uw ruimte past? Neem dan gerust contact op met onze specialisten en we adviseren u over de verschillende type airco's. 

Airco monteur: onderhoud

Airco installaties hebben regelmatig onderhoud nodig. Als eerste moeten de filters worden gereinigd. Dit kunt u zelf doen. De monteur geeft u bij de installatie van de airco uitleg hierover. De airco zelf heeft ongeveer ieder jaar onderhoud nodig. Onze monteurs controleren uw airco op verschillende zaken, zodat de airco het hele jaar door goed blijft werken. Wilt u er zeker van zijn dat uw airco ieder jaar wordt gecontroleerd en dat er onderhoud wordt gepleegd? Kies dan voor een onderhoudscontract. Hiermee krijgt u bijvoorbeeld voorrang als u een storing heeft en kortingen op verschillende airco onderdelen.

Het laten uitvoeren van onderhoud aan uw airco brengt verschillende voordelen met zich mee. Ten eerste blijft de airco optimaal functioneren en wordt de levensduur van de airco verlengd, waardoor u uiteindelijk dus op kosten bespaard. Daarnaast is onderhoud belangrijk voor uw gezondheid, want zonder onderhoud is er een grotere kans op schimmelvorming. Deze schimmels en bacteriën kunnen dan in uw ruimte worden geblazen en dat is slecht voor uw gezondheid. Daarnaast kunt u besparen op het energieverbruik. Een goed werkende airco verbruikt minder energie. 


Airco monteur: service

Bij Dahlair zijn we gespecialiseerd in het plaatsen en onderhouden van airco's. Het kan natuurlijk altijd zo zijn dat er een storing optreedt, dan staat onze serviceafdeling voor u klaar! Onze service afdeling is 24/7 bereikbaar voor klanten met een onderhoudscontract, zodat het probleem snel en vakkundig verholpen wordt. 

Dahlair: airco monteur

Al onze monteurs zijn gecertificeerd en beschikken over jarenlange ervaring. Wij begeleiden u van ontwerp tot aan onderhoud en zelfs service. Bovendien krijgt u ook nog eens 5 jaar garantie op nieuw geïnstalleerde apparatuur.

Een airco monteur inschakelen doet u bij Dahlair!
Offerte aanvragen voor uw woning of kantoor