• Maatwerk
  • Altijd de juiste oplossing
  • Persoonlijk contact
  • Meer dan 20 jaar ervaring

Airco service Oosterhout

Airco service Oosterhout
Op zoek naar een airco service Oosterhout? Dahlair is de gespecialiseerde installateur op het gebied van klimaatbeheersing in Oosterhout. Wij onderscheiden ons door het uitgebreide advies, ontwerp en installatie van hoogwaardige klimaattechnieken voor zowel particulier als zakelijk.

airco service oosterhout

Wie zijn wij?

Een airconditioning systeem zorgt ervoor dat een ruimte een optimale klimaat heeft, in zowel de warme als in de koude maanden. Het zorgt ervoor dat medewerkers productiever kunnen werken in de warme zomermaanden op kantoor. Daarnaast zorgt het ervoor dat jij beter kunt slapen met een optimaal klimaatsysteem in een slaapkamer. Een airconditioning heeft vele voordelen en dat weet Dahlair als geen ander!

Dahlair is opgericht in 2008 en uitgegroeid tot een hoogwaardige installateur op het gebied van klimaattechniek in Oosterhout. Bij Dahlair kun jij terecht van ontwerp tot onderhoud en service aan jouw klimaattechniek. Ons team van vakkundige technische adviseurs helpen je graag verder met alle vragen omtrent een klimaatsysteem in jouw woning of kantoorpand. Iedere situatie is anders, waardoor wij het beste advies kunnen geven over een optimaal klimaatsysteem in jouw gewenste ruimte.

Waarom kiezen voor Dahlair?
  • Al onze monteurs zijn STEK/F-Gassen, SGS Intron en VCA gecertificeerd.
  • Wij installeren vakkundig volgens de hoogste installatienormen.
  • Onze producten voldoen aan de hoogste kwaliteit- en energienormen.
  • Wij presenteren een reële kostenbegroting zonder bijkomende kosten.
  • Je hebt tot wel 5 jaar garantie op nieuw geïnstalleerde apparatuur.
  • Wij staan 24 uur per dag voor onze klanten klaar.

Onze diensten als airco service Oosterhout

Nieuwe klimaatsystemen installeren

Bij Dahlair kun jij terecht voor een uitgebreide airco service Oosterhout. Wij installeren en monteren zorgvuldig alle airconditioners. Wij zijn officiële importeur, distributeur en dealer van Panasonic airconditionings. Met onze vakkundige installateurs kun jij rekenen op de juiste installatie en montage van de beste klimaatsystemen.

Onderhoud airconditioning

Zoals vele installaties heeft en airconditioning ook onderhoud nodig. Ook hiervoor staat Dahlair voor je klaar. Het reinigen van de filters kunnen in vele gevallen zelf gedaan worden. Onze monteur geeft hierover uitleg bij de installatie. Het overige onderhoud dient gedaan te worden door een ervaren installateur Hiervoor kun jij een onderhoudscontract aangaan met Dahlair. Door regelmatige onderhoud kan de airconditioning optimaal functioneren en is de levensduur langer. Daarnaast is het beter voor de gezondheid van de mens om vroegtijdig bacteriën te verwijderen.

Tevens kun jij ook bij ons terecht voor een storing. Onze serviceafdeling helpt je graag verder. Onze serviceafdeling staat 24 uur per dag en 7 dagen per week klaar voor de klanten met een onderhoudscontract om een storing snel te verhelpen. Benieuwd naar onze onderhoudscontracten? Lees hier meer.

Neem contact op met onze airco service Oosterhout

Ben jij benieuwd naar de mogelijkheden of een nieuw klimaatsysteem? Neem dan contact met ons op via onderstaande aanvraagformulier, bel naar 0162 45 358 75 of mail direct naar info@dahlair.nl.
Offerte aanvragen voor uw woning of kantoor