• Maatwerk
  • Altijd de juiste oplossing
  • Persoonlijk contact
  • Meer dan 20 jaar ervaring

Airco service Oosterhout

Airco service Oosterhout
Op zoek naar een airco service Oosterhout? Dahlair is de gespecialiseerde installateur op het gebied van klimaatbeheersing in Oosterhout. Wij onderscheiden ons door het uitgebreide advies, ontwerp en installatie van hoogwaardige klimaattechnieken voor zowel particulier als zakelijk.

airco service oosterhout

Wie zijn wij?

Een airconditioning systeem zorgt ervoor dat een ruimte een optimale klimaat heeft, in zowel de warme als in de koude maanden. Het zorgt ervoor dat medewerkers productiever kunnen werken in de warme zomermaanden op kantoor. Daarnaast zorgt het ervoor dat jij beter kunt slapen met een optimaal klimaatsysteem in een slaapkamer. Een airconditioning heeft vele voordelen en dat weet Dahlair als geen ander!


Dahlair, uw partner voor service en onderhoud

Dahlair weet dat een prettig binnenklimaat van grote invloed is op het gevoel van comfort binnen een bedrijf of huis. Dat is tevens de reden dat wij ons in zowel de particuliere als zakelijke markt specialiseren. Wij raden bedrijven aan om de luchtbehandeling door een professional uit te laten voeren, vanwege het strenge Bouwbesluit van de Arbowet.

Dahlair is opgericht in 2008 en uitgegroeid tot een hoogwaardige installateur op het gebied van klimaattechniek in Oosterhout. Bij Dahlair kun jij terecht van ontwerp tot onderhoud en service aan jouw klimaattechniek. Ons team van vakkundige technische adviseurs helpen je graag verder met alle vragen omtrent een klimaatsysteem in jouw woning of kantoorpand. Iedere situatie is anders, waardoor wij het beste advies kunnen geven over een optimaal klimaatsysteem in jouw gewenste ruimte.


De voordelen van een Airco

Er zijn uiteraard een aantal voordelen van een airco service Oosterhout. Daarom zullen we deze in dit onderdeel uitwerken, zodat u hier meer over te weten komt en niet meer hoeft te twijfelen.

Ten eerste zorgt een airco voor verkoeling in je huis tijdens de warme dagen. Dit is de belangrijkste reden waarom men een airco aanschaft. Het is ook mogelijk dat een airco warmte geeft. Daarnaast zorgt een een airco voor schone lucht in je huis. De lucht die door de airco gaat, wordt namelijk gefilterd en hierdoor weet u zeker dat de lucht zuiver is.

Wat ook een voordeel van een airco is, is dat u gericht kan verwarmen. Hierdoor is het mogelijk om de ene ruimte wel te verwarmen en de andere niet. Op deze manier kunt u besparen op stookkosten. Een airco kan er ook voor zorgen dat het wonen en slapen in huis of werken op kantoor een stuk aangenamer wordt. Ten slotte kan een airco jarenlang meegaan als u het goed blijft onderhouden.

Dit zijn wat ons betreft de grootste voordelen van een airco. Genoeg redenen dus om een airco aan te schaffen, want daarnaast zijn de aanschafkosten van een airco allang niet meer zo hoog dan enkele jaren geleden.


Waarom kiezen voor Dahlair?

  • Al onze monteurs zijn STEK/F-Gassen, SGS Intron en VCA gecertificeerd.
  • Wij installeren vakkundig volgens de hoogste installatienormen.
  • Onze producten voldoen aan de hoogste kwaliteit- en energienormen.
  • Wij presenteren een reële kostenbegroting zonder bijkomende kosten.
  • Je hebt tot wel 5 jaar garantie op nieuw geïnstalleerde apparatuur.
  • Wij staan 24 uur per dag voor onze klanten klaar.


Onze diensten als airco service Oosterhout

Nieuwe klimaatsystemen installeren

Bij Dahlair kun jij terecht voor een uitgebreide airco service Oosterhout. Wij installeren en monteren zorgvuldig alle airconditioners. Wij zijn officiële importeur, distributeur en dealer van Panasonic airconditionings. Met onze vakkundige installateurs kun jij rekenen op de juiste installatie en montage van de beste klimaatsystemen.

Onderhoud airconditioning

Zoals vele installaties heeft en airconditioning ook onderhoud nodig. Ook hiervoor staat Dahlair voor je klaar. Het reinigen van de filters kunnen in vele gevallen zelf gedaan worden. Onze monteur geeft hierover uitleg bij de installatie. Het overige onderhoud dient gedaan te worden door een ervaren installateur Hiervoor kun jij een onderhoudscontract aangaan met Dahlair. Door regelmatige onderhoud kan de airconditioning optimaal functioneren en is de levensduur langer. Daarnaast is het beter voor de gezondheid van de mens om vroegtijdig bacteriën te verwijderen.

Tevens kun jij ook bij ons terecht voor een storing. Onze serviceafdeling helpt je graag verder. Onze serviceafdeling staat 24 uur per dag en 7 dagen per week klaar voor de klanten met een onderhoudscontract om een storing snel te verhelpen. Benieuwd naar onze onderhoudscontracten? Lees hier meer.

Neem contact op met onze airco service Oosterhout

Ben jij benieuwd naar de mogelijkheden of een nieuw klimaatsysteem? Neem dan contact met ons op via onderstaande aanvraagformulier, bel naar 0162 45 358 75 of mail direct naar info@dahlair.nl.
Offerte aanvragen voor uw woning of kantoor